location
mosman, nsw
................................................................

project type
design & construction
................................................................

architectural style
A swimming pool and entertaining deck were the top priorities for the owners of this new architect-designed house in Mosman.  The tight and intimate space had the challenge of a tall neighbouring house looking into the space, so screening and privacy were also key to the success of the design.

Clever use of the high level at the boundary allowed us to plant Leighton Green screen hedging, to create privacy, in front of which are timber privacy screens and built in seating. 

The plunge pool is the central attraction in this space. Positioned close to the house, so it is visible from most rooms, it is fully tiled in glamorous white glass mosaics tiles.  Like the other features in this garden, LED lighting was installed in the pool to maximise the use and beauty of the outdoor area all year round.
................................................................