location
balmain, nsw
................................................................

project type
design & construction
................................................................

sandstone meets water
Engaged at the time the house was purchased, we put design at the forefront on day one of this project.  Gutting out the old residence, Mike stumbled across original 100 year old stonework.  Some serious re-designing and over 400 man-hours later, the team transformed this lime-rendered box into a sandstone monument.

Beyond this beautiful stone restoration, the star feature of this project has to be the plunge pool, connected directly to the kitchens glass wall.  Here Mike has created a wall that both keeps the water in the pool ****

................................................................